Categorii
Fără categorie

Catre ce apartamente de vanzare in Militari s-au orientat cumparatorii in 2021

Rezultalele anului 2021 ne arata ca cele mai multe trazactii imobiliare la nivelul agentiei noastre s-au finalizat pentru apartamentele de vanzare in Militari si pentru apartamentele de inchiriat in Militari. Lucrurile nu arata foarte diferit de anii precedenti. De-a lungul activitatii noastre pe piata imobiliara Militari a reprezentat un cartier de interes pentru cumparatori si chiriasi. 

In contextul scumpirilor de anul acesta, putem spune ca un apartament de vanzare in Militari a fost o decizie potrivita pentru persoanele care au dispus de un buget mediu. Cartierul Militari este recunoscut pe piata ca un cartier cu preturi accesibile la locuinte, iar noi il clasificam in topul zonelor cu cele mai ieftine proprietati de vanzare din Bucuresti. 

Militari este un cartier accesibil atat ca preturi, cat si in ceea ce priveste facilitatile zonei

Un apartament de vanzare in Militari de 2 camere porneste de la pretul de 55.000 euro. Anul acesta, costurile pentru locuinte au fost mai ridicate, astfel ca un apartament de 2 camere in Militari a ajuns sa coste chiar si peste 80.000 euro. Un pret mare, am spune noi, avand in vedere ca acum cativa ani, cu banii acestia iti puteai cumpara o locuinta de 3 camere in Militari. Preturile la apartamente au crescut in fiecare zona, si in ciuda scumpirilor, Militari este un cartier cu locuinte mai ieftine in comparatie cu alte zone din Bucuresti. 

Facilitatile zonei acopera nevoile esentiale ale locuitorilor. In zona Militari ai acces la transport public si acces comercial rapid si usor. Poate ca la capitolul spatii verzi zona Militari ar trebui imbunatatita intrucat nu exista niciun parc mare in cartier. Locuitorii se pot bucura in schimb de mici zone verzi amenajate, si copiii de locuri de joaca si parculete. 

Apartamentele de vanzare in Militari de 2 camere, mobilate si utilate complet, au fost cele mai cautate anul acesta

Se pare ca in anul 2021, la nivelul agentiei noastre, cumparatorii au optat in numar mai mare pentru locuintele complet mobilate si utilate, in schimbul proprietatilor nemobilate. 

Chiar daca majoritatea au ales apartamente unde sa se mute rapid, a existat si interes pentru locuintele de vanzare nemobilate, dar renovate. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

four × 3 =