Categorii
Fără categorie

I-ai spus Mosului cum iti doresti sa arate viitorul apartament de vanzare in Militari?

Mai sunt fix 12 zile pana pe 25 Decembrie si tu inca mai ai timp sa iti cauti apartamentul de vanzare in Militari, potrivit nevoilor tale. Agentul nostru, Robert Dumitrescu te poate ajuta sa iti gasesti locuinta la care de mult tu si familia visati. Chiar daca toata lumea e ocupata in perioada aceasta sa gaseasca cadouri pentru cei dragi si sa-si decoreze locuintele, piata imobiliara nu a luat pauza.

Perioada de dinaintea sarbatorilor intotdeaua a fost cea mai putin solicitanta din an.

Majoritatea cumparatorilor se pregatesc pentru Craciun si Anul Nou, ceea ce este perfect normal. Ne pregatim si noi sa finalizam ultimele tranzactii imobiliare din portofoliul nostru. Cei care isi doresc sa-si cumpere un apartament de vanzare in Militari, insa amana cautarile pana dupa sarbatori, trebuie sa stie ca inca au timp sa gaseasca locuinta ideala.

In aceasta perioada cererile pe piata imobiliara sunt usor scazute. Si acum este momentul potrivit sa faci selectia printre anunturi, chiar mai linistit decat de obicei. Sansele ca cineva sa cumpere locuinta pe care o aveai pe lista de favorite inainte ca tu sa te hotarasti definitiv sunt si ele mai mici.

Nu vrei ca de Craciun sa le arati celor dragi poze cu noul apartament de vanzare in Militari, unde urmeaza sa te muti? Contacteaza-l pe Robert si spune-i cum iti doresti sa fie viitoarea ta locuinta. Acesta se va ocupa de gasirea celei mai potrivite proprietati pentru tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

3 × 5 =